Allt du behöver veta om Liane Moriarty!

Efter det att jag såg trailern till Big Little Lies med ettusen superkända superkändisar såsom Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård etc kände jag: vad har jag missat. Är Liane Moriarty så bra?
Är du nyfiken?
Häng med på min vecka med Liane Moriarty i örat!

Inledningsvis lyssnade jag på just ljudboken som TV-serien baseras på.
Stora små lögner är makalös i det att man från början vet att ett brott har begåtts men det är helt omöjligt att gissa vad som hänt och vem som ligger bakom det. In the meantime får man följa ett gäng mammor som har barn på samma skola, och de befinner sig i så härliga miljöer man bara vill läsa om. Men ja, grattis till oss som får det!


Här hittade jag ett blomster som jag i stundens hetta tyckte passade finfint till omslaget på den tjusiga ljudboken.

Stora små lögner hade jag rekommenderat till alla som gillade Desperate Housewives. Mystiska hemmafruar, på ytan perfekta men under ytan – allt möjligt som gör en till människa! Rekommenderar även serien! Reese Whiterspoon är fantastisk.


Förlaget som ger ut Liane Moriartys ljudböcker ligger inte på latsidan DIREKT. För häromveckan kom en ny liten sate nämligen Andras vänner. Och som jag lyssnade. Dag och natt – var det en fantastisk ljudbok? Alltså, ja, typ. Suggestiv är ”bara förnamnet”, Moriarty jobbar hårt med greppet ”vi förstår att något fasansfullt har hänt – men vad?”.
Ja - vad? sitter jag och funderar på med en go kopp thé.

Och sen Tre önskningar som jag håller på med nu. Moriartys debutbok. Den handlar om trillingar och gissa vad – någonting har hänt som har skapat nått slags kaos. Och jag misstänker att man kommer få veta exakt vad i slutet! Riktigt rafflande!

Här går jag och klurar på Little Miss Moriarty under en liten promenix runt en sjö täckt av vacker snö. (Det rimmade!)
Men såhär är det: jag tycker att ni ska lyssna på Liane Moriarty! Det är bra underhållning. Spännande och välskrivet med fokus på relationer och trovärdiga karaktärer.
Och hörni - lyssna på boken innan ni ser serien pga det är coolare.

Go hit the books – they don’t hit back!
/C