Filip & Fredrik topp 20!

Glad höstonsdag och hej,

I somras hade BookBeat ett samarbete med Filip & Fredrik, i det samarbetet listade Fredrik sina topp 20 böcker. Och jag är inte dummare än att jag listar dem jag med. Alltså hans, inte mina. Någon gång ska ni få se mina också. Så ok här kommerom i någon form av ordning tror jag:

Kuriosa: Min personliga favvo i denna lista. Böckerna om Maj är sådana som jag kan orera om i all himla evighet. Orkar ej beskriva dess genialitet, men det är nått annat, det här. Nått helt annat.

altMmmm mysig stund har guld mund.

Alla som läst den har sedan vallfärdat till Chelsea Hotel i New York, ALLA HAR DET. (Ok, detta enbart baserat på empirin i att underskriven har det. Men vafan. Det är så coolt. Livet. Förr.)

Otroligt viktig!!! Lyssna mer på den!!!

alt

Kuriosa: Jag har läst alla Jules Vernes böcker på franska. Japp en sån är jag - en skrytmåns!

Kuriosa: En gång på en bar så var det en kille som verkade ha fantastiska teorier om ditt och datt. Alla var fascinerade och han babblade på. Jag tänkte: hmmmm känner igen detta. Och så kom jag på det och sa högt framför alla: du har också läst Sapiens hör jag ;). Mvh oskön person? Eller?

När Fredrik dock pratar om denna så reagerade miss little besserwisser på att det är
Gruppen av Mary McCarthy han åsyftar. Alltså båda är underbara böcker så - vsg för underbara tips!

Det var allt. Nu har jag suttit och klippt och klistrat med länkar i alla evigheters evighet. Hoppas NÅGON läser detta och tar till sig någon av tipsen? Det vore väl kul? Kom igen!

/Clara