Gå på café med Ahrnstedt!

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag lyssnade på flirtig bok på café.
En flirtig fika! En fantastisk flirtig fika + också aningen fånig eftersom jag blev fotograferad samtidigt.

alt

Jag har alltså precis lyssnat på Allt eller inget av Simona Ahrnstedt. Kuriosa: Jag lyssnade på henne under en frukost förra året och blev den här personen --> emoji med hjärtsmiley. Hon lärde oss som lyssnade så himla mycket om romance och kvinnor och kvinnor och Romance.
Hade således sett framemot den här boken.

alt

Allt eller inget handlar om Lexia Vikander (en liten stilla undran: heter folk verkligen Lexia?) som jobbar som copywriter och älskar sitt jobb. Hon är passionerad och vill förändra branschen och brinner verkligen för att skriva. Vi träffar henne när hon sitter på en bar och är besviken på sina kompisar.

altSvassar i röda trappan.

Hon blir minst sagt lite överförfriskad och börjar prata med en man. Det är flirtig stämning, han har målarfläckar på kläderna och är kanske inte snyggast på baren, men såväl sexigast.
Kvällen slutar dock abrupt med att Lexia försöker kyssa Adam, han rycker undan, trots att han är uppenbart intresserad och betalar en taxi hem till henne.

alt

Dagen efter vaknar Alexia upp med jordens bakfylla och Adam vaknar upp till ett nytt jobb, ett jobb som chef på reklambyrån där Lexia jobbar.
Okej, ni fattar. Detta är oavbrutet spännande. Första dagen går katastrofdåligt - Adam är världens strängaste chef och Lexia är helt snurrig av bakfyllan.
Några dagar senare börjar dessutom Adams exflickvän, den superheta modellen Rebecka, arbeta på kontoret.
Något mer kommer jag inte att avslöja förutom att det är så himla spännande och gulligt och härligt och Lexia är en sån himla toppenperson!

altSätter på mig läsglasögat - en riktig tant på café.

Jag är en sucker för kärlek, gråter gärna. Blir varm och glad av att läsa eller lyssna på berättelser om kärlek. Om du är cynisk och tjurig är den här kanske inte för dig, eller jo, det är just det det är. Jag lovar att alla blir bättre, härligare och varmare människor genom att lyssna på Allt eller inget eller nått annat av Simona Ahrnstedt.
Plus även i denna bok att kroppspositivism och ideal är en stor del av boken, att man ska få vara den man är och att fler fördomar och kroppsideal måste utrotas. En hälsosam kropp är INTE lika med en smal kropp.

altDen där kakan - inte var den äcklig.

Utöver att Allt eller inget är härlig, visar att kvinnor kan vara mycket mer en bara smala objekt, så verkar Simona vara en så himla härlig person? Mysig, kunnig och härlig. Tycker du kan lyssna på den här podden där hon medverkar och dricker vin och pratar om hur man ska inkludera alla typer av personer i romance, om kroppspositivism och om vikten av att försonas!

Läs mer romance!
/Clara

Foto: Andreas Carlfors.