Nomineringar till augustpriset - mina spekulationer!

Halli hallå!

Nu ska även denna nyblivna bokbloggerska spekulera i vilka titlar som kommer att bli nominerade till Augustpriset. I'm not an expert och detta kanske är liksom mer mina förhoppningar? Jag kanske har rätt? Min verkligt goda smak kanske är samma som juryns? Det får vi se på måndag! Okej de jag tror kommer bli nominerade är dessa:

Helt och hållet underbar och svindlande bok som faktiskt finns som ljudbok. Vilken tur för alla, för det här är en historia ingen vill missa.

altHär är jag autentiskt lyssnande på Vera.

Pga Sigrid Combüchen, geniförfattare?

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru

Det här är en perfekt Augustpris-titel. Jag tror den vinner allt. Poetisk, men ändå lättillgänglig. En politisk dystopi som både är mörk och högst mänsklig.

Det här är den bästa himla bok jag läst på flera år. Blev helt och hållet fast i den här Helsingforssagan. Alltså på riktigt. Helt golvad blev jag. Tänker på den minst flera gånger om dagen. Och grattis till alla: den kommer som ljudbok den 7 november!

altFundersam.

Den fångade mig från exakt första sidan och finns med mig starkt fortfarande. Det här är en fantastisk läsupplevelse, kanske för enkel för Augustpriset? Jag vet inte. Den finns som ljudbok!

Varje mening i den här fortsättningen till Spådomen är helt perfekt. 60-talet, feminism, kval och kärlek.

Bubblare:

Det var allt för mig!!! Hoppas jag har rätt!!

/Clara

Foto: Andreas Carlfors.